Poziv za TOP JOB

Društvo lobista Srbije i sajam TOP JOB pozivaju vas na edukativna predavanja iz oblasti razvoja karijere i ljudskih resursa koja će se održati u okviru manifestacije 12. i 13. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu.

Detaljnu agendu pogledajte na sledećem linku http://topjob.rs/raspored-predavanja/ ulaz je slobodan.

Ideja vodilja organizatora je da bude društveno odgovoran projekat i da doprinese zapošljavanju ugroženih grupa kao što su osobe sa invaliditetom i mladi.

Ove godine Sajam je posvećen mladim talentima pa je potražnja na Sajmu upravo usmerena ka njima.

Kompanije izlagači na sajmu su: SDI Bocconi School of Managament, COTRUGLI Business School, Fiat, Tigar Tyers, Asseco, Ball Packaging Europe, Delhaize Serbia, Državna Lutrija Srbije, Ernst & Young, Human Capital, Poslovi.infostud.com, Lako do posla, PricewaterhouseCoopers, Philip Morris International, Univerzitet Singidunum, Societe Generale, Vojvođanska banka, ZEKSTRA GRUPA, Zepter International, Apatinska pivara i Forum mladih sa invaliditetom.

Dugogodišnji partneri Sajma su Privredne komora Srbije i Nacionalna služba za zapošljavanje a podršku pruža i Ministarstvo omladine i sporta i Miinistarstvo rada i socijalne politike.