Organizacija » Članovi »

Tamara Bekčić

Tamara Bekčić Funkcija: Član Posao: Chapter4 Communications Consulting Obrazovanje: Filološki fakultet Datum rođenja: Mesto rođenja:

Generalni direktor i osnivač kompanije za komunikacije i odnose sa javnošću - CHAPTER 4, u Srbiji. U pitanju je ekskluzivni zastupnik vodeće svetske PR i konsalting mreže, Burson-Marsteller, na čak 12 tržišta Jugoistočne Evrope.

Poseduje preko deset godina iskustva u oblasti komunikacija u Srbiji ali i regionu, kroz kreiranje PR i komunikacijskih projekata, njihovu implementaciju i konsalting. Posebne oblasti specijalizacije su strateško savetovanje i finansijski PR.

Godinama se nalazi na rukovodećim pozicijama i uspešno razvija i vodi timove PR stručnjaka.

Poslovne reference obuhvataju vodeće domaće i svetske kompanije, čije je predstavnike savetovala u pogledu komunikacije, a to su, izmedju ostalog: Citigroup, Ericsson, Lufthansa, Raiffeisen Investment, Telenor, Telekom Srbija, Vip mobile, Dr.Oetker, HP, Unilever, RWE Power, Commerzbank, Jaffa Crvenka, Danone, Tigar, SAP, Austrijska pošta, Bosch, itd.

Predavač po pozivu u okviru Centra za unapređenje karijere BU, Akedemije modernog menadžmenta kao i u udruženjima čiji je aktivan član (neka od njih su Društvo Srbije za odnose sa javnošću, Udrženje poslovnih žena Srbije i Društvo lobista Srbije) i dobitnik je više strukovnih nagrada u zemlji inostranstvu.