Organizacija » Članovi »

Miša Petrovski

Miša Petrovski Funkcija: Član Posao: Advokatska kancelarija Obrazovanje: Pravni fakultet Datum rođenja: 16.01.1958. Mesto rođenja: Beograd

Ime: Miša
PrezimePetrovski
Mesto i datum rođenja: Beograd16.01.1958.god.
Bračni status: Razveden, otac jednog deteta
ZanimanjeAdvokat
Stepen stručne spreme: VII stepen, dipl.pravnik (sa položenim
                                        Pravosudnim ispitom)

 

 
  Advokatska kancelarija Miše J.Petrovskog započela je sa radom 1993 god., i u svome dugogodišnjem radu zastupala je brojna fizička i pravna lica kako u zemlji tako i u inostranstvu.
  U pružanju advokatskih usluga pretežno su vođeni parnični i krivični postupci,pred sudovima svih stepena,kao i vanparnični postupci i postupci pred organima uprave.
  Preko 3000 rešenih predmeta i veliki broj firmi koje dug niz godina zastupamo referenca su koja govori o kvalitetu i ažurnosti u radu kancelarije.
  Od stranih firmi može se istaći specijalni Ugovor o zastupanju Sun Mycro System-a za područje bivše SFRJ,od domaćih pravnih lica kancelarija je zastupala i još uvek zastupa preduzeća kao što su ''RADNIK'',''ZEPTER BANKA'',CENTROTEXTIL'',''GP HIDROTEHNIKA-BEOGRADGRADNJA''.'' Dm-drogerie markt'', ''TEHNOMARKET'',''EQUEST'',''KEPROM'',OZ ''DOB'',''JUGOFUND'', ''SVETLOST TEATAR'', ’’JYSK’’
  Od  strane Tehnomarketa i Equest fonda angažovana je za real estate poslove.
  Kancelarija takođe osniva i vrši sve potrebne statusne promene firmi sa domaćim,mešovitim i stranim kapitalom.
 
Sedište kancelarije je u Beogradu,ul. Tadeuša Košćuška br.36/13
Tel:011 2910-821,2910-818
Fax:011 2910-819
E mail: misa.petrovski@sbb.rs