Organizacija » Članovi »

Marija Kašćelan

Marija Kašćelan Funkcija: Direktor Komiteta za edukacije Posao: Narodno pozoriste u Beogradu Obrazovanje: Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu Datum rođenja: Mesto rođenja: Beograd

Obrazovanje: Niža muzička škola ’’Kosta Manojlovic’’ odsek gitara u Beogradu Srednja muzička škola ’’Kosta Manojlović’’ odsek solo pevanje u Beogradu Gimnazija ’’Sveti Sava’’ u Beogradu Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu Diplomirani pravnik Akademija za diplomatiju i bezbednost Master studije: Master politikolog za diplomatiju i bezbednost. Radno iskustvo: Sportsko društvo Partizan Od januara 2008. godine do oktobra 2008. godine zaposlena na Televiziji ’’City 1’’ na poslovima organizacije, osmišljavanja i vođenja programa. Advokatska kancelarija Tihomir Hrnjak Od januara 2009. godine do septembra 2009. godine, radila kao pripravnik u kancelariji advokata Tihomira Hrnjaka. Akademija za diplomatiju i bezbednost Od oktobra 2009.godine, zaposlena kao Sekretar Akademije za diplomatiju i bezbednost. Od 2011 godine zaposlena u Opstini Palilula na poslovima izdavanja gradjevinskih dozvola. Od 2014 godine angazovana u Opstini Stari Grad. Od 2015 godine zaposlena kao umetnik (pevacica), u Narodnom pozoristu u Beogradu. Reference: Profesionalno interesovanje: pravna struka, umetnost, poslovi u oblasti organizacije i marketinga.