Društvo lobista Srbije u Zagrebu

06.05.2011.

Društvo lobista Srbije u Zagrebu

Na seminaru koji je održan u Zagrebu 2. maja 2011, Društvo lobista Srbije su predstavljali Predsednik skupštine DLS prof. Radivoje Kocić.

Prvog dana seminara održano je uvodno izlaganje profesora Thurbera, posle čega su na raspravi učestvovali lobisti, privrednici i političari iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i regiona.

Drugog dana profesor Thurber je držao predavanje o metodama i tehnikama lobiranja, implementaciji lobističkih kampanja, mogućnosti uticaja na regulatorne procese, kao i o razlikama između američkog i evropskog načina lobiranja. Predstavnici Društva lobista Srbije su uzeli učešće i imali zapaženo mesto u diskusijama. Društvo lobista Srbije se zahvaljuje Hrvatskom društvu na lepom i prijatnom dočeku. Između DLS-a i HDL-a su nastavljeni razgovori o daljoj kordinaciji i zajedničkoj promociji zemalja zapadnog Balkana.

Tekst o dešavanjima na seminaru i reakciji hrvatske javnosti možete pročitati na: http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=127239

Slike sa seminara možete pogledati na linku

Čitanja: 1958 | Komentara: 0