Gostovanje Marka Marinkovića na klubu lobista.

03.12.2014. Kancelarija DLS

Gostovanje Marka Marinkovića na klubu lobista.

Na jubilarnim četrdesetom klubu lobista gostovao je Marko Marinković, direktor Poreske uprave Republike Srbije. U punoj svečanoj sali Privredne komore Beograda, prisutne članove i goste pozdravio je predsednik DLSa, Zoran Domazet i predstavio svog gosta. Direktor PU Marinković je izrazio zahvalnost na pozivu i rekao da mu je drago da večeras bude u našem društvu. U svom izlaganju, Marinković je podvukao značaj jačanja same institucije poreske uprave kako bi ona mogla efikasnije da odgovori datim okolnostima i sprovodi nove poreske mere.

Imajući u vidu da su klubu prisustvovali i predstavnici ambasade NR Kine, Marinković je istakao značaj kineskih investicija ali i podsetio na potrebu uzajamnog rada i poverenja u cilju borbe protiv sive ekonomije i korupcije. Po završetku izlaganja, Marinković je odgovarao na veliki broj pitanja naših članova o tome šta nova poreska politika znači za oporavak privrede Srbije.

Više slika pogledajte u galeriji