Konferencija: Finansiranje MSP u krizi

Događaji »
print rss Bookmark and Share

11.10.2011. Natasa Kukic

Konferencija: Finansiranje MSP u kriziUtilis i Društvo lobista Srbije pozivaju Vas na konferenciju Finansiranje malih i srednjih preduzeća u krizi
                                                                                                                  
Datum održavanja : 26. oktobar 2011.
Mesto održavanja: Corugli Business School, Višegradska 27
 
 
 
 
 
Konferenciju čine tri celine;
 
Banke kao izvori finansiranja malih i srednjih preduzeća
Predstavnici menadžmenta AIK Banke o bankarskim uslugama kao vrednostima koje omogućavaju MSP da stvore svoje nove tržišne vrednosti.
 
Kako malim i srednjim preduzećima u Srbiji mogu da pomognu EU programi
Eksperti iz EU predstaviće sve benefite koje ima IPA3 program za regionalni razvoj. Pričaćemo o program koji podržava I finansira projekte iz oblasti transporta roba, zaštite životne sredine I ekonomskog povezivanja. Razgovaraćemo i prezentovati odgovore na pitanje Kako da MSP pristupi fondovima i šta očekuje našu privredu kada Srbija dobije status kandidata.
Posebnost celine se ogleda u konkretnim savetima o procesima i procedura za pristup fondovima, kao i predstavljanje stručnjaka koji Vam mogu pomoći u predstavljanju Vašeg preduzeća fondovima.
 
Treća celina donosi odgovor na pitanje: Koji alternativni izvori finansiranja MSP postoje na tržištu?

Govorićemo o tome kakav značaj za Vaše poslovanje mogu da imaju Poslovni andjeli, Venture Capital i Private Equity fondovi. Takodje, predstavićemo kakva mala i srednja preduzeća su interesantna fondovima za investiranje i kakva su njihova iskustva na našem tržištu.

 

Preuzmite Agendu »

 

Čitanja: 1609 | Komentara: 0

Dodaj komentar