Seminar: Zaštita interesa privrednih subjekata

15.06.2011. Natasa Kukic

Seminar: Zaštita interesa privrednih subjekata

Specijalistički kurs ZAŠTITA INTERESA PRIVREDNIH SUBJEKATA želi razviti svest o važnosti korporativnog ugleda i poslovnog kredibiliteta kompanija jer je to važno sredstvo u predstavljanju i zastupanju interesa na tržištu.

Međusobni uticaji i kontakti koji postoje između privrednih društava, lobista i predstavnika različitih političkih organizacija su konstanta koja je evidentna već duže vreme. Šta ona govori? U okviru ovih odnosa triju spomenutih organizacija, razvija se međusobni interes, jer privredna društva kroz mrežu komunikacije sa političarima mogu obezbediti podršku za svoje interese dok istovremeno mogu pribavljati i stalne informacije o očekivanim budućim dešavanjima.

Kolika je važnost korporativnog ugleda i kako ga strateški izgraditi, šta predstavlja inovativnost u komunikaciji i koliko je važno korporativno lobiranje, samo su neka od pitanja na koja su predavači seminara dali odgovore.

Predavači:

Anita Todorović - Inovativnost u funkciji bolje komunikacije i uspešnog poslovanja.
Tamara Bekčić - Korporativni ugled i poslovni kredibilitet.
Duško Krsmanović - Korporativno lobiranje u službi unapređenja poslovanja industrije.