Ministar Đorđević na 51. Klubu lobista

15.12.2017.

Ministar Đorđević na 51. Klubu lobista

Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević prisustvovaće 51. Klubu lobista 15. decembra.
On će ovom prilikom govoriti na temu “Socijalne karte u funkciji finansijske kontrole i upravljanja” pred mnogobrojnim zvanicama.

Projekat Uvođenja i izrade socijalnih karata koje je započelo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja omogućiće objedinjavanje baza podataka ministarstva sa bazama drugih državnih organa i institucija, a sve u cilju izrade adekvatne analitičke baze. To će omogućiti pravedniju raspodelu socijalne pomoći i efikasnije upravljanje i kontrolu finansijskih sredstava namenjenih socijalnim davanjima.

Pored ministra Đorđevića, prisutnima će se obratiti i predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković, koji će pozdravnom rečju otvoriti ovaj skup.
Klub lobista održaće se u Palati Srbija, sali Srbija, u Bulevaru Mihajla Pupina 2 sa početkom u 18 sati.
Ovim putem pozivamo medije da isprate ovaj događaj, nakon kog će uslediti koktel.