Seminar ''Percepcija lobiranja u biznis, javnom i građanskom sektoru''

Aktuelnosti »

12.05.2013. Kancelarija DLS

Seminar ''Percepcija lobiranja u biznis, javnom i građanskom sektoru''

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizovala je seminar o temi "Percepcija lobiranja u biznis, javnom i građanskom sektoru - Iskustva država u regionu". Seminaru je prisustvovalo preko 50 učesnika, predstavnika bosanskohercegovačkih firmi, institucija i komorskog sitema.

Seminar je organizovan u cilju upoznavanja članica Spoljnotrgovinske komore BiH i šire javnosti sa aktivnostima i rezultatima koje su na polju lobiranja do sada postigle zemlje u regionu (Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Srbija).

Predavači na seminaru bili su Christian D. de Fouloy, predsjednik Asocijacije akreditovanih lobista u EU, prof.dr.sc. Mate Granić, predsednik Hrvatskog društva lobista , prof. dr. Konstandin Pušara, predsednik Udruženja lobista Crne Gore, dr. Marjan Tanuševski, rukovodilac Makedonskog centra za lobiranje, te prof.dr. Radivoj Kocić, predsednik Skupštine Društva lobista Srbije.

Predsednik Skupštine DLS prof. dr Radivoj Kocić potpisao je Memorandum o razumevanju između DLS i AALEP (Association of Public Policy Advocates Accredited to the European Union).

Više slika pogledajte u galeriji »