Pozivnica i agenda za XXVII Klub lobista Srbije

Aktuelnosti »
print rss Bookmark and Share

26.09.2012. Kancelarija DLS

Pozivnica i agenda za XXVII Klub lobista Srbije

Pozivamo Vas na XXVI Klub lobista Srbije, koji će se održati u četvrtak 04. oktobra, u Svečanoj sali na drugom spratu u zgradi Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 18.00 sati.
Oko 70% ukupne teritorije Republike Srbije čini poljoprivredno zemljište. Nacionalni program  za razvoj poljoprivrede otkriva kakva je politika države u oblasti poljoprivrede i agrobiznisa. Dokument analitički obrađuje najbitnije sektore poljoprivrede, pojašnjavajući razloge državnih intervencija kao i očekivane rezultate.
Da li će Nacionalni program koji sprovodi Ministarstvo poljoprivrede doprineti ispunjavanju ciljeva agrarne politike? Da li će podići nivo prerade i unapređenja tržišnog plasmana poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda? Da li će podići životni standard u ruralnim područjima? DA LI JE AGRAR ŠANSA ZA OPORAVAK SRBIJE? O ovim i drugim pitanjima na klubu će govoriti Miodrag Kostić i Milan Prostran.
26. Klub lobista će voditi Miodrag Kostić, predsednik MK grupe i predsednik udruženja Poslodavac.
Tema Kluba  ’’AGRARNA POLITIKA SRBIJE’’
..........................................................................................................................................................
AGENDA:
18.00 - 18.10  Pozdravna reč Zorana Domazeta, predsednika DLS
18.10 – 18:30 Milan Prostran, Poljoprivreda-izvozni potencijal Srbije.
18.30 -19:10 Miodrag Kostić – Da li je poljoprivreda brana od krize?
19: 10 Koktel.

Čitanja: 1757 | Komentara: 0

Dodaj komentar