Pozivnica i agenda za XXIV Klub lobista Srbije

Aktuelnosti »
print rss Bookmark and Share

21.02.2012. Kancelarija DLS

Pozivnica i agenda za XXIV Klub lobista Srbije

 

Poštovani,
 
 
Pozivamo Vas na XXIV Klub lobista Srbije, koji će se održati u sredu 29. februara u Svečanoj sali na drugom spratu u zgradi Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 18.00 sati.
Rašireno je shvatanje da je korupcija jedan od težih društvenih problema i da dosadašnje mere u razračunavanju sa njom nisu bile dovoljne. Uspešna borba protiv korupcije je jedan od činilaca koji se ceni u procesu pristupanja Evropskoj uniji, kao i pri proceni usaglašenosti sa standardima Saveta Evrope.
 
Da li je moguće da Srbiја pоstаnе držаvа bеz sistеmsке коrupciје, оdnоsnо dа коrupciја budе nа nivоu incidеntа, dа sе slučајеvi коrupciје brzо оtкrivајu i sаnкciоnišu, dа sе instituciје prоtiv коrupciје nаgrаđuјući mоtivišu i prоmоvišu, а dа žrtvе коrupciје u rаzumnоm rокu оstvаruјu zакоnоm gаrаntоvаnu оdštеtu? O svemu ovome govoriće se na predstojećem klubu lobista.
 
Tema Kluba je ’’DONOŠENJE NACIONALNE STRATEGIJE ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE 2012-2016’’
..........................................................................................................................................................
AGENDA:
18.00 - 18.15 Uvodna reč: Zoran Domazet, Predsednik DLS-a.
18.15 - 19.00 Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković – Država protiv korupcije.
19.00 - Koktel

 

 

Čitanja: 1583 | Komentara: 0

Dodaj komentar