Pozivnica i agenda za XXII Klub lobista Srbije

Aktuelnosti »

22.11.2011. Natasa Kukic

Pozivnica i agenda za XXII Klub lobista Srbije

Pozivamo Vas na XXII Klub lobista Srbije, koji će se održati u petak 25. novembar u Svečanoj sali na drugom spratu u zgradi Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 18.00 sati.
U Narodnoj skupštini u Beogradu održana je u junu 2011. prva sednica Srpskog parlamenta preduzeća na kojoj su predstavnici realnog sektora zatražili promenu modela privrednog razvoja do 2014. i aktivniju ulogu u donošenju propisa koji se odnose na poslovanje privrede.
Da li u Srbiji postoji potreban nivo saradnje donosilaca odluka i privrednika? Kakav je položaj domaćih biznismena i proizvođača, imaju li podršku i pomoć države? Kakvi su problemi sa kojima se susreću srpski privrednici? Da li je potrebno regulisati uticaj na donosioce odluka i omogućiti privredi da na zakonit način štiti i ostvaruje svoje interese?

Tema kluba je: ULOGA PRIVREDNIKA U SISTEMU ODLUČIVANJA

18.00 - 18.15 Uvodna reč i stav DLS-a povodom mesta privrede u sistemu odlučivanja, Zoran Domazet Predsednik DLS-a, Ana Bovan Savet DLS-a.
18.15 – 19.00 Predsednik kluba ’’Privrednik’’ gospodin Branislav Grujić – Uloga privrede u kreiranju i donošenju odluka.
19.00 Koktel